Skip to Store Area:

Tequila.dk

Aha Toro - Tequila Blanco Medium størrelse

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Aha Toro Tequila Blanco Medium størrelse

Tip en ven

Vær den første til at bedømme dette produkt

Status: På lager

275,00 DKK
Add Items to Cart

Hurtigt overblik

Aha Toro - Tequila Añejo - 100% agave


Farve: Mørk gylden ravfarve
Duft: Markant sød med aroma af brunt sukker, frugt, lys chokolade og nougat.
Smag:  Åbner med en rund smag og aroma fra fad inden den går over i cedertræ og nougat smag. Lang eftersmag med chili, brun sukker og en kant af kaffe.

40% vol.
350 ml


Bemærk at denne flaske indeholder 350 ml og er dermed i en superfiks størrelse til ethvert middagsbord. Den bekvemme størrelse gør den knap så imposant at se til på bordet, men den bibeholder jo sit dekorative udseende.Aha Toro er en en højlandstequila, hvad der betyder lidt køligt klima i en højde på ca 2100 meter. Det lidt køligere klima giver agaverne en langsommere tilvækst og er medvirkende til en anden sødme i produkterne fra disse egne.


Aha Toro Anejo blev tildelt "Bedste Tequila" på Vin & Avec messen i Sverige 2005. Den er bedst som en eksklusiv avec i et tequilaglas lidt under stuetemperatur. Den er et spændende alternativ til cognac og calvados aficionado, Aha Toro Añejo med en kop kaffe er en oplevelse man ikke skal have at leve uden. Aha Toro findes også som Blanco og Reposado. Blancoen blev tildelt prisen som den bedste tequila efter type i Sverige i magasinet Aperitif 2006.


Destilleri
Aha Toro Añejo er lavet til Destilados Ole ved Agabe Tequilana i den lille landsby Jesus Maria i Jalisco. Haciendaen "El Olvido" er centrum for destilleriet og har en rig tequilahistorie.