Skip to Store Area:

Tequila.dk

Aha Toro - Tre flasker i medium størrelse

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Tre flasker Aha Toro, medium størrelse

Tip en ven

Vær den første til at bedømme dette produkt

Status: På lager

875,00 DKK
Add Items to Cart

Hurtigt overblik

Tre flasker Aha Toro - Tequila - 100% agave


40% vol.
350 ml


Her har vi samlet tre flasker Aha Toro i den fikse medium størrelse. Én blanco, én reposado og én Anejo, og de er alle supergode! Sådan tre flasker udgør en smuk gave og dertil kommer at Aha Toro jo er et virkeligt kvalitetsprodukt.


Bemærk at denne flaske indeholder 350 ml og er dermed i en superfiks størrelse til ethvert middagsbord. Den bekvemme størrelse gør den knap så imposant at se til på bordet, men den bibeholder jo sit dekorative udseende.


 Aha Toro er en en højlandstequila, hvad der betyder lidt køligt klima i en højde på ca 2100 meter. Det lidt køligere klima giver agaverne en langsommere tilvækst og er medvirkende til en anden sødme i produkterne fra disse egne.


Aha Toro Anejo blev tildelt "Bedste Tequila" på Vin & Avec messen i Sverige 2005. Den er bedst som en eksklusiv avec i et tequilaglas lidt under stuetemperatur. Den er et spændende alternativ til cognac og calvados aficionado, Aha Toro Añejo med en kop kaffe er en oplevelse man ikke skal have at leve uden. Aha Toro findes også som Blanco og Reposado. Blancoen blev tildelt prisen som den bedste tequila efter type i Sverige i magasinet Aperitif 2006.


Destilleri
Aha Toro Añejo er lavet til Destilados Ole ved Agabe Tequilana i den lille landsby Jesus Maria i Jalisco. Haciendaen "El Olvido" er centrum for destilleriet og har en rig tequilahistorie.