Aha Toro Tequila Blanco - 70 cl

Vurdering:
100% of 100

Farve: Mørk gylden ravfarve
Duft: Markant sød med aroma af brunt sukker, frugt, lys chokolade og nougat.
Smag:  Åbner med en rund smag og aroma fra fad inden den går over i cedertræ og nougat smag. Lang eftersmag med chili, brun sukker og en kant af kaffe.

40% vol.
350 ml

Ikke på lager
SKU
700
Specifikationer
BrandAha Toro Tequila
Type100% Agave
RegionOaxaca - Tlacolula
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningTraditionel
LagringBlanco
NOMNOM 1548
DestilleringDobbeltdestilleret
FadIkke lagret
OvntypeMurstensovn
EkstraktionsmetodeShredder
Indhold70 cl
Alkohol40%
DestilleriDestilados Ole
Hjemmesidewww.ahatoro.com
392,50 kr
Aha Toro Tequila

Aha Toro er en en højlandstequila, hvad der betyder lidt køligt klima i en højde på ca 2100 meter. Det lidt køligere klima giver agaverne en langsommere tilvækst og er medvirkende til en anden sødme i produkterne fra disse egne.

Aha Toro Anejo blev tildelt "Bedste Tequila" på Vin & Avec messen i Sverige 2005. Den er bedst som en eksklusiv avec i et tequilaglas lidt under stuetemperatur. Den er et spændende alternativ til cognac og calvados aficionado, Aha Toro Añejo med en kop kaffe er en oplevelse man ikke skal have at leve uden. Aha Toro findes også som Blanco og Reposado. Blancoen blev tildelt prisen som den bedste tequila efter type i Sverige i magasinet Aperitif 2006.

Destilleri
Aha Toro Añejo er lavet til Destilados Ole ved Agabe Tequilana i den lille landsby Jesus Maria i Jalisco. Haciendaen "El Olvido" er centrum for destilleriet og har en rig tequilahistorie.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Aha Toro Tequila Blanco - 70 cl
Din bedømmelse

No Related Posts