7 Leguas Tequila

7 Leguas Tequila

Siete Leguas - Pancho Villas's hestPancho Villa... og hans hest

Siete 7 Leguas er en dejlig premium tequila, Det lidt usædvanlige navn er hentet fra en hest. Men naturligvis ikke en hvilken som helst hest! "Siete Leguas" var navnet på Pancho Villas hest og navnet hentyder naturligvis til hvor langt hesten kunne gallopere på en dag. Pancho Villa var en af heltene fra den Mexicanske Revolution og han kom til at lægge navn til mange tequilaer, som f.eks 30-30 tequila (navnet på Pancho Villas winchester riffel). Pancho Villa selv var et rigtigt mandfolk, som ikke desto mindre hverken røg eller drak.

Casa Siete Leguas

Casa Siete Leguas er navnet på destilleriet, er med sine mere end 50 år et af de ældste i Mexico og absolut et af de bedste. De sværger til stenovn, Tahona og kobberstills.

Patron Tequilas første destilleri

Tequila Siete Leguas Distillery ligger i Atotonilco el Alto, Jalisco, Mexico. Siden grundlæggelsen i 1952 af Don Ignacio Gonzalez Vargas, har Tequila Siete Leguas Distillery solgt sin tequila i Mexico under eget Siete Leguas varemærke. Siete Leguas Distillery solgte sin super-premium tequila til St. Maarten Spirits, Ltd i USA, hvor det blev markedsført under navnet Patron fra 1991 gennem 2002. Siete Leguas er derfor er blevet nydt af tequilaaficionados på tværs af USA siden 1991. Over 100 millioner gange er den unikke formel for Silver, reposado og Anejo blevet serveret under Patron mærket i denne periode. Siete Leguas NOM 1120 er forblevet under den samme families kontrol i 3 generationer, med den samme forpligtelse til at producere den fineste tequila. Patronhar nu en anden formel og NOM-mærke og har ingen tilknytning til Tequila 7 Leguas og detes NOM 1120 længere.

For dem som som er interesseret i Patrons historie, er Ilana Edelsteins bog "the Patron Way" rent guld. Køb den her: Amazon.com

Vi kan ikke finde produkter der matcher valget