Amor Mio Tequila

Amor Mio Tequila

Amor Mio Tequila er et smukt stykke mexicansk kunsthåndværk. Prop og den smukke opsats, som flasken er monteret på, er lavet af stentøj og med traditionelle talavera-mønstre.

Talavera-keramik

Talavera-keramik er meget farvestrålende og stærkt mønstret, og det er en integreret del af nyere mexicansk kulturhistorie. Traditionen har sin oprindelse i Toledo - Spanien og faktisk, længere tilbage, i Arabien. Det keramiske håndværk er med stor sandsynlighed kommet med munke til dét, der nu er Mexico, sammen med de spanske erobrere i 1400 tallet.

Her gik de forskellige religiøse ordner hurtigt i gang med at opbygge klostre og missionere hos indianerne. Klostrene skulle udsmykkes, som de blev det hjemme i Spanien og på den måde blev der indført nye kunsthåndværkertraditioner i det, som spanierne med klædelig beskedenhed døbte Ny Spanien.

I dag indgår disse mønstre (som i Europa kaldes Majolica) så i rigtigt meget mexicansk kunsthåndværk, og er smeltet fuldstændigt sammen med mexicansk kultur iøvrigt.

Amor Mio Tequila Blanco er en meget sødmefuld tequila, som laves i Jaliscos "Los Valles" område. Jalisco er tequilaens kerneland og det er er herfra rigtigt mange brands kommer og i dette område, at tequila opstod som begreb.

Vi kan ikke finde produkter der matcher valget