Chamucos Tequila

Chamucos Tequila

Konceptet for Chamucos Tequila ("Chamucos" betyder djævel/trold) blev skabt i 1992 af to gode venner. Den mexicanske filminstruktør, Antonio Urrutia og hans nære ven, Cesar Hernandex, som havde en karriere som glaskunstner, havde begge en interesse for mexicansk populærkultur og, naturligvis, god tequila. De havde i nogen tid drømt om, at have deres egen tequila og tilfældigvis mødte de så Mark Howard.

Mark Howard var en amerikansk spiritusimportør, og han var blevet interesseret i at have sit eget tequilabrand, og da han så noget at Cesars glaskunst, fik han lyst at være en del af projektet.

De tre mænd slog sig sammen med Master Distiller Hector Davalos og sammen udviklede de koncept og smagsprofil på Chamucos Tequila.

Chamucos Tequila blev lanceret i både Mexico og Nordamerika i 1994 og var i de første mange år, kun at finde som en reposado tequila. I 2009 introducerede man en blanco og i 2010 en anejo. Udviklingen af Chamucos-tequila er således lidt bagvendt af hvad man ser i de fleste brands, hvor man starter med blancoen. 

Chamucos Tequila er født som en moderne tequila i den forstand, at der fra begyndelsen har været fokus på økologisk produktion og genbrug. Den elegante kasse med den udstansede djævel er således lavet i recycleret pap. 

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden