Del Maguey Mezcal

Del Maguey Mezcal

Del Maguey Mezcal

Del Maguey (udtales ma-gay), Single Village Mezcal, blev grundlagt i 1995 af den internationalt anerkendte kunstner og Mezcal-visionær Ron Cooper.

Ron introducerede verden til en hidtil utilgængelig 100 % certificeret økologisk, håndværksmæssig Mezcal, der blev produceret på den originale håndværksmæssige måde.

Gennem dybe kulturelle forbindelser med zapotec-mexicanske indianske producenter i de fjerntliggende landsbyer i Oaxaca, Mexico, udnytter Del Maguey gamle, originale økologiske processer. Kombinationen af disse metoder med forskellige mikroklimaer og terroir giver hver enkelt kreation sin egen unikke, rige, søde og røgfyldte karakter. Hvert produkt i deres kollektion er fremstillet af individuelle familie palenqueros (producenter) i landsbyer i den gamle stil.

De er den første producent, der krediterer hvert produkt efter den landsby, hvor mezcal'en er fremstillet. Når du ser deres smukke grønne flasker, ved du, at det er Del Maguey. De fleste af Del Magueys mezcals er destilleret til proof, så spiritusindholdet vil variere en smule mellem batches.

I juni 2017 købte det internationale spiritusfirma, Pernod Ricard, aktiemajoriteten i virksomheden. Del Maguey er nu en del af deres portefølje, der også omfatter Jameson Whiskey, Absolute Vodka og Havana Club Rum. 

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden