Don Fulano Tequila

Don Fulano Tequila

Don Fulano TequilaFonseca-familien fra det berømte La Tequilena destilleri i byen Atotonilco har lavet tequila i fire generationer, så man må antage at de ved hvad har med at gøre.

Byen ligger i et malerisk landskab, der er domineret af de omkringliggende marker med blå agave og den forbløffende, farvestærke, røde jord. Atotonilco er den første by, man kommer til, når man rejser op fra Guadalajara i syd, og er kendt som "Jaliscoplantagen", på grund af sin enorme og frodig vegetation.

Atotonilco har altid været et centrum for handel og Fonseca familie har altid været en integreret del af handelen i byen. De var oprindeligt bønder, som alle andre på egnen med et blandet udvalg af afgrøder som for eksempel korn, frugt og agaver. Men den stigende efterspørgsel efter tequila gjorde at de fra begyndelsen af 60'erne var blevet en af egnens store producenter af agave til diverse tequilaproducenter.

Ved 1960'erne den Fonseca familie var at levere mange tequila-producenter i hele højlandet.

Don Fulano Agave

Don Fulano er lavet 100% fra premium Estate-Grown Blå Agave. I 1973 begyndte Don Enrique Fonseca og hans ældste søn at producere tequila selv.

De købte La Tequiliña destilleriet fra Bacardi & Co i centrum af Tequila, hvor de producerede en række tequilas ved hjælp af deres egne agaver. Don Fulano blev således grundtlagt samtidigt med at tequila begyndte af slå igennem i større stil i USA.

I midten af 2003 kommer de første håndblæste Don Fulanoflasker på markedet og er med til at markere at Don Fulano Tequila har bevæget sig op i markedet for highend luksustequila.

Don Fulanos destillationstårn

Don Fulano anvender et unikt setup til deres destillationsproces. Don Fulano er dobbelt destilleret og virksomheden har en ret specielt dobbelt-kolonne som anvendes i samklang med den traditionelle kobber pot still

Hos Don Fulano tror de på en bæredygtig udvikling, og deler gerne med de mennesker, der omgiver dem. En stor procentdel af deres globale salgsindtægter fordeles lokalt for sociale, kulturelle og kunstneriske projekter, der giver tilbage til de mennesker og den jord, der er så vigtige for produktionen af ​​Don Fulano.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden