Teremana Tequila

Teremana Tequila

Dwayne Johnson, også kendt som "The Rock" er en er en amerikansk skuespiller, amerikansk fodboldspiller og wrestler, der havde stor succes i World Wrestling Entertainment (WWE) fra 1996 til 2004 - og igen fra 2011. Herhjemme i Danmark er han nok mest kendt for at være en sympatisk skuespiller der har medvirket i en række Fast and Furious-film og senest i en opfølger til Jumanji.

Dwayne Johnson har imidlertid også skabt sit eget tequila brand, "Teremana Tequila". I lighed med andre kendisser som f.eks George Clooney og Sammy Hagar har han fået lavet et tequila brand, hvor agaven købes på det åbne marked og destilleres - i Dwayne Johnsons tilfælde - hos " Productos Finos de Agave, S.A. de C.V. " under NOM 1613.

Teremana Tequila markedsføres som "Small Batch" og alle flasker er behørigt nummererede og signerede. Man skal nok ikke lægge en hel masse i begrebet "Small Batch" i denne sammenhæng. Teremana Tequila produceres og sælges i meget store mængder og er allerede en succes på markedet efter sin lancering i 2020. 

Teremana tequila er en frisk, tequila som kan minde lidt om Patron, men med større sødme. 

Vi kan ikke finde produkter der matcher valget