• Spar fragten og afhent selv
 • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
 • Hurtig levering: 1-3 hverdage
 • Kvalitetsbrands og rådgivning
Telefon: +45 20960919 - email: info@tequila.dk
 • Spar fragten og afhent selv: Vælg "afhent selv" i checkout
 • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
 • Hurtig levering: 1-3 hverdage
 • Kvalitetsbrands og rådgivning

ePay

1 til 10 af 16

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

5 ting der viser, du er en ægte tequilaprinsesse!

fredag den 27. april 2018 08.34.40 Europe/Berlin

5 ting der viser, du er en ægte tequilaprinsesse!

Læs Mere
Kommentarer | Postet i kulturhistorie Af Bjørn Smalbro

Tequilaglas i nyt design

tirsdag den 9. januar 2018 19.23.11 Europe/Berlin

Nyudviklet Tequilaglas

Arkæologen Romeo Hristov fra Chisholm Trail Glasses har i samarbejde med Stölzle Lausitz Glas fra Tyskland udviklet et nyt design til tequila/mezcal glas.

Læs Mere
Kommentarer | Postet i kulturhistorie Af Bjørn Smalbro

Tequila 17.02.09 - økologisk super premium tequila!

tirsdag den 20. december 2016 20.07.37 Europe/Berlin

Tequila 17.02.09

Tequila.dk har været i branchen nogen år efterhånden og det er nok til at vi er begyndt at få henvendelser fra tequilaproducenter og forhandlere som gerne vil introduceres til det danske marked. Sommetider sender de blot en flaske og andre gange skriver de.  

For et halvt års tid siden fik jeg en henvendelse fra en Victor Basurto, som sendte nogle billeder og en brochure på en highend økologisk tequila tappet i futuristisk udseende metaltønder. Det så jo sjovt nok ud, og jeg googlede straks lidt rundt for at hitte ud af mere. Der var bare ikke mere. Hverken hans navn eller brand dukkede op et eneste sted. Letterer konsterneret skrev jeg tilbage til ham og spurgte lidt mere ind til projektet. Og så dukkede der en ret fantastisk iværksætterhistorie op.

Læs Mere
Kommentarer | Postet i Anmeldelser af Tequila Af Bjørn Smalbro

Sal de Gusano - tequilaormens endeligt!

torsdag den 11. august 2016 08.54.14 Europe/Berlin

Tequila ormens endeligt

Der er mange glæder ved at have sin egen webshop og én af dem er, at man kan bruge sin tid og sine penge, som man har lyst. Jeg har brugt aftenen på at lave lidt gratis gaver til mine kunder på Tequila.dk.

 

Læs Mere
Kommentarer | Postet i kulturhistorie Af Bjørn Smalbro

Divided Spirits. Tequila, Mezcal and the Politics of Production

søndag den 3. april 2016 21.21.20 Europe/Berlin

Divided Spirits

"Divided Spirits. Tequila, Mezcal, and the Politics of Production" er en utroligt aktuel bog om hvordan DO, geografisk denomination, kan skabe en både positiv og negativ dynamik inden for det område den den hævder at beskytte. Meget spændende og tankevækkende læsning. Et must for alle der interesserer sig for tequila og mezcal!

Læs Mere

Top 3 kåring af Tequila og mezcal - 2015

søndag den 3. januar 2016 17.42.17 Europe/Berlin

top 3 tequilas og mezcal 2015

Tequila.dk præsenterer top 3 listen over de bedste tequilaer og mezcals for 2015!

Læs Mere

¡Tequila! Distillng the Spirit of Mexico

mandag den 10. august 2015 12.40.34 Europe/Berlin

Her har vi en virkeligt fremragende bog om tequila og tequilakulturhistorie. God baggrundslæsning til den seriøse tequilaentusiast!Læs Mere

Er der våben i min tequila?

onsdag den 15. juli 2015 11.37.38 Europe/Berlin

Bag hvert tequilabrand er der jo rigtige mennesker. Det er en banal selvfølgelighed, men ofte tænker vi jo ikke nærmere over hvordan den dejlige flaske man nu lige sidder med, er kommet til at se ud som den gør. Der kan gemmersig en del kulturhistorie i navnet.

Læs Mere
Kommentarer | Postet i kulturhistorie Mexicos historie Af Bjørn Smalbro

Valget er ovre. Politikerne talte, kommentatorerne kommenterede og folket lyttede... lidt. Men nu er det hele ovre!

... eller næsten. For valgplakaterne hænger der jo endnu, de fleste af dem. Lygtepæle og sagesløse vejrtræer er fyldt med hoveder, hvoraf mange hænger så højt oppe at man skulle tro, der virkelig ville være visioner at finde, dér 4 meter over jorden.

Nu kan man jo ikke helt komme uden om, at der er noget ressourcespild forbundet med alle disse plakater, og hos Tequila.dk er vi ikke dem, der vil ligge på den lade side, når planetens ressourcer er i fare!

Et nyt initiativ i genbrug af hoveder...

Derfor har vi taget initiativ til at genbruge plakaterne som forsendelse for vores tequilaflasker. Mange af politkerne har valgt at bakke deres synspunkter op på fremragende stift, hvidt polyethylen der egner sig fantastisk til at lave kasser af. Enkelte politikere har ikke haft visioner til andet end - nu vådt og laset - masonit. Tsk...

En 7 punkts guide til genbrug af valgløfter

Her har I så en 7 punkts guide til hvordan sådan en plakat kan finde nyt (og nogen vil sige bedre...) liv som emballage for en flaske 100% agave Creencias Tequila. (Creencias betyder iøvrigt "Vores tro". Et passende valg i flaske synes vi)

Rabat på forsendelse i genbrugte politiske visioner?...

Det har bestemt været oppe at vende i Tequila.dk's kommisiorium for rabatvisioner om der bør være en rabat forbundet med at få tilsendt sin flaske indpakket i en socialdemokratisk plakat. Eller om man måske bør betale ekstra.... Under alle omstændigheder er vi nu glade for at have bidraget til noget rigtigt fornuftigt genbrug.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Kommentarer | Postet Af Bjørn Smalbro

1 til 10 af 16

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2
This site uses cookies to improve your browsing experience. By continuing to use this site, you accept these cookies. Close