Dyr tequila eller luksustequila?

Dyr tequila eller luksustequila?

Luksustequila fra Creencias TequilaLuksus er godt! Alle vil gerne have luksus, fordi en luksusvare har nogen egenskaber vi sætter pris på.

Det kan være lækre materialer, lækker forarbejdning, lækker smag, duft osv. Men ofte kan luksus være svært at få øje på. Den grafiske formgivning på et stykke chokolade kan være lavet smukt og papiret kan være af god kvalitet, men ingen af delene siger noget om kvaliteten af chokoladen.

Indenfor spiritusverdenen kan det være særligt vanskeligt. Få store distributionsselskaber ejer helt eller delvis mange af de rigtigt store brands, og det er ikke kun godt, for det skaber en kunstig prissætning. Og pris er den altovervejende grund til at vi genkender et produkt som værende et luksusprodukt. Vi tror at høj pris garanterer luksus.

Jeg vil egentligt gerne være med til at prøve at dreje fokus over på god kvalitet af varen. Derfor har jeg hittet et enkelt brand i min shop, som jeg anser for at være et autentisk luksusprodukt.

Creencias Tequila er lavet af individuelt udvalgte og økologisk dyrkede agaver. Flaskerne er lavet af genbrugsglas og er meget smukt designede. Flaskernes signatur, rebbindingen på flaskehalsen er lavet af tørrede og forarbejdede taver fra agavebladene.  Vandet er lokalt demineraliseret vand. Tequilaen er meget aromatisk og har beholdt sin elegante blomster aroma også i anejoversionen.

Creencias Tequila er efter min formening ægte luksus. Der er gået omhu i produktet hele vejen igennem men selvom produktet ligger i den høje ende for en flaske spiritus, er den stadig relativt billig. Se det er ægte luksustequila!