Tequila 29 - en moderne designertequila

Tequila 29 -  en moderne designertequila

Tequila 29 Two nineVi har ledt længe efter en autentisk designer tequila, som matcher de coole mennesker der befolker cocktailbarerne i indre by. Vi ville gerne have fat i grafikerne, webudviklerne, modedesignerne, avantgarde musikerne, bloggerne og i det hele taget de danske trendsettere.

- Og det er faktisk lykkedes ganske godt med Tequila 29. Det er en kølig og luftig tequila, hvor der er gået virkelig dedikeret produktudvikling ind i at designe en spiritus, som matcher en moderne smagsprofil.

Man har haft Ana Maria Romero inde over udviklingen.Hun er sådan en slags smagningens gudinde i forhold til tequila, fordi hun har standardiseret og fastlagt nogle procedurer for tequilasmagning.

Flaskens design og grafik er elegant og nøgternt, men der er alligevel detaljer, som eksempelvis en gylden kant, der giver diskrete associationer til luksus. Den målrettede designproces mht smagen har bestemt båret frugt. Elegant og ikke påtrængende smag med en let sødme. Den rammer lige i plet og lige i hjertet.!