Casa Vieja Tequila Reposado

Farve: Gylden
Duft: Først agave, derefter en perfekt balance mellem karamel, citron og grapefrugt
Smag: Blød, tør krop i overensstemmelse med frugtagtig agave, salt nødder og karamel noter. Elegant struktureret, afbalanceret og nuanceret smag

Ikke på lager
SKU
115
Specifikationer
BrandCasa Vieja Tequila
Type100% Agave
RegionTequila Valley - Tequila
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningTraditionel
LagringReposado
NOMNOM 1468
DestilleringDobbeltdestilleret
FadHvid amerikansk eg - Bourbon
OvntypeMurstensovn
EkstraktionsmetodeShredder
Indhold70 cl
Alkohol38%
DestilleriGrupo Tequilero México
295,00 kr
Casa Vieja Tequila

Casa Vieja tequilaerne ER lidt nogen ”mandetequilaer”. De har en rustik og solid smag og rammer den dybde og tyngde i smagen som mange mænd godt kan lide.

Mad med tequila

Hvis man hører til dem der kan lide at få sig en mandemiddag, så kan vi anbefale at man prøver tequilaflamberede oksebøffer.

Tequilaflamberede oksebøffer

Køb nogen store solide plankebøffer af ordentligt vellagret oksekød. Smør dem ind i olie, groft salt og friskkværnet peber og lad dem ligge en times tid ved stuetemperatur. Herefter skal de have et par minutter på hver side på en knaldvarm pande indtil de har fået en god sprød stegning. Lad dem nu lige hvile på en opvarmet tallerken ca 5-10 minutter.  Hæld en solid skvat Casa Vieja Reposado eller Anejo og bøfferne på panden, der skal være varm men ikke rødglødende. Træd straks tilbage – der vil gå ild i tequilaen med det samme. Når flammerne har lagt sig kan du stege bøfferne lidt mere til de er klar. Serveres med en god salat – gerne med lidt valnødder i – og måske et par bagte kartofler.


Fordelen ved at flambere med de lagrede tequilaer består i at lagringen tilfører kødet flere smagsnuancer hvor en blanco – alt andet lige – ikke har samme dybde og fylde.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Casa Vieja Tequila Reposado
Din bedømmelse

No Related Posts