Cascahuin Tequila Anejo

Cascahuin Tequila Anejo en fyldig, blød og lagret tequila, som vil appelere til alle der sætter pris på en god sipping tequila.

Cascahuin Tequila Anejo er ikke sød, men den har en fylde og let sødmefuldhed, der gør den velegnet til at man kan nyde den langsomt uden at blive træt af den.

På lager
SKU
Cascahuin Tequila Anejo
Specifikationer
Brand Cascahuin Tequila
Type 100% Agave
Region Jalisco (Los Valles)
Agavetype Blå Agave Weber
Dyrkning Traditionel
Lagring Reposado
NOM NOM 1123
Destillering Dobbeltdestilleret
Fad Amerikansk eg - tequilafade
Ovntype Murstensovn
Ekstraktionsmetode Roller mill
Alkohol 38%
Destilleri Tequila Cascahuin, S.A.
527,50 kr

Cascahuin bruger tahona i deres produktion når den bagte agave skal forarbejdes.

En tahona, er et kæmpestort stenhjul - typisk af den lokale, vulkanske stenart - som rulles henover de bagte agaveklumper. Herved trækkes fibrene fra hinanden og noget af saften frigøres. Agavefiber og saft skovles op i fermenteringskarrene, og her kan man sætte gang i den proces der ender med destilleringen.

Anejotequila har ligget på fade af amerikansk egetræ i 14-16 måneder, hvor de tilegner sig den bløde og sødmefulde karakteristika, som kendetegner en god anejotequila.

Forudsætningen for at man kan have en god lagret tequila, er at man har en god blancotequila. Det er smagsfylden i blancoen, som man bygger videre på i reposadoen og anejoen. Cascahuin Tequila Anejo har en mild, let røget og meget fyldig smag af bagt agave med noter af honning, vanilje og, naturligvis, egetræ.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cascahuin Tequila Anejo
Din bedømmelse

No Related Posts

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!