Chamucos Tequila Blanco

Chamucos Tequila Blanco er en dejlig, fyldig og tilfredstillende blancotequila. Den egner sig godt til at nyde sammen med en flok venner og fordi, den er så rig i smag og duft er den også rigtigt fin til et godt måltid.

De lette aromatiske og mineralske noter gør den til et charmerende bekendtskab. Den elegant designede kasse gør den også rigtig godt egnet som gaveartikel.

På lager
SKU
Chamucos Tequila Blanco
Specifikationer
BrandChamucos Tequila
Type100% Agave
RegionTequila Valley - Tequila
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningØkologisk
LagringBlanco
NOMNOM 1586
DestilleringDobbeltdestilleret
FadHvid fransk eg - New
OvntypeMurstensovn
EkstraktionsmetodeScrew mill
Indhold75 cl
Alkohol40%
DestilleriDestileria Casa De Piedra
708,75 kr
Chamucos Tequila

Chamucos Tequila er født ud af Antonio Urrutias kulørte fantasi. Filminstruktøren, der blev nomineret til en Oscar i 1997, har en svaghed for den kulørte mexicanske folkelighed.

Chamucos Tequila Blanco rammer en god blanding af en jævn og frejdig friskhed med en del fyldig, bagt agave i forgrunden i smagsbilledet, sammen med finere nuancer af peber og lidt citrus.

Chamucos Tequilas agaver er økologisk dyrkede, og den charmerende kasse med djævelen/trolden er lavet af genbrugspap. Flasken er meget tung og med en smuk dekoration indstøbt. Man bruger murstensovn til at bage agaven og der er i det hele taget en sympatisk omhu lagt i produktet.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chamucos Tequila Blanco
Din bedømmelse

No Related Posts