Chamucos Tequila Reposado

Chamucos Tequila Reposado er med sine "brede" og fyldige smag, en reposado, som appellerer til folk der gerne vil sippe deres tequila. Smagen er blød med meget agave, og vis mængde sødme. Det er ikke en sød tequila, men den har den rette mængde af sødme, der befordrer de aromatiske noter af agave, peber, citrus og en lille smule mineraler.

Bemærk venligst!...

Kassen til Chamucos Reposado er desværre beskadiget, hvorfor produktet er nedsat i pris.

Ikke på lager
SKU
Chamucos Tequila Reposado
Specifikationer
BrandChamucos Tequila
Type100% Agave
RegionTequila Valley - Tequila
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningØkologisk
LagringReposado
NOMNOM 1586
DestilleringDobbeltdestilleret
OvntypeMurstensovn
EkstraktionsmetodeScrew mill
Indhold75 cl
Alkohol40%
DestilleriDestileria Casa De Piedra
775,00 kr
Chamucos Tequila

Chamucos Tequila Reposado blev skabt før blancoversionen. Skaberne af Chamucos Tequila, Antonio Urrutia, Cesar Hernandex og Mark Howard var optaget af at sammensætte en reposado-tequila, som var velegnet til sipping og hvor der var et klart koncept. Derfor gik der ekstra omhus i at udvikle det charmerende djævledesign, som er integreret i kassen med udstansninger, der gør det muligt at folde djævelen ud.

Chamucos Tequila destilleres hos det fremragende Destileria Casa Piedra, som også har lavet Herencia Mexicana - en anden luksustequila.

Chamucos Tequila er en fyldig tequila, med en bred og blød smagsprofil. Meget agave i forgrunden med fine noter af peber og citrus.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chamucos Tequila Reposado
Din bedømmelse

No Related Posts