Chamucos Tequila Reposado

Chamucos Tequila Reposado er med sine "brede" og fyldige smag, en reposado, som appellerer til folk der gerne vil sippe deres tequila. Smagen er blød med meget agave, og vis mængde sødme. Det er ikke en sød tequila, men den har den rette mængde af sødme, der befordrer de aromatiske noter af agave, peber, citrus og en lille smule mineraler.

På lager
SKU
Chamucos Tequila Reposado
Specifikationer
Brand Chamucos Tequila
Type 100% Agave
Region Tequila Valley - Tequila
Agavetype Blå Agave Weber
Dyrkning Økologisk
Lagring Reposado
NOM NOM 1586
Destillering Dobbeltdestilleret
Ovntype Murstensovn
Ekstraktionsmetode Screw mill
Alkohol 40%
Destilleri Destileria Casa De Piedra
775,00 kr

Chamucos Tequila Reposado blev skabt før blancoversionen. Skaberne af Chamucos Tequila, Antonio Urrutia, Cesar Hernandex og Mark Howard var optaget af at sammensætte en reposado-tequila, som var velegnet til sipping og hvor der var et klart koncept. Derfor gik der ekstra omhus i at udvikle det charmerende djævledesign, som er integreret i kassen med udstansninger, der gør det muligt at folde djævelen ud.

Chamucos Tequila destilleres hos det fremragende Destileria Casa Piedra, som også har lavet Herencia Mexicana - en anden luksustequila.

Chamucos Tequila er en fyldig tequila, med en bred og blød smagsprofil. Meget agave i forgrunden med fine noter af peber og citrus.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Chamucos Tequila Reposado
Din bedømmelse

No Related Posts