• Spar fragten og afhent selv
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning
Telefon: +45 20960919 - email: info@tequila.dk
  • Spar fragten og afhent selv: Vælg "afhent selv" i checkout
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning

ePay
Nyhed

Festivaltilbud Maria

Tip en ven

Tequila festivaltilbuddet Maria indeholder 2 flasker 30-30 reposado tequila og en flaske Stolen Kiss tequila. Alt er naturligvis 100% agave, så du ikke får hovedpine dagen efter.


Tequila 30-30 reposado er lagret i 2 måneder. Det gør at den smager lidt blødere og en lille smule sødere end en blanco tequila. Tequila 30-30 er en rigtig udmærket tequila og den er meget populær i Mexico. De 2 måneders lagring gør den god at bruge i diverse cocktails også.


Stolen Kiss tequila har fået sin smukke rosa farve fra en kort lagring på rødvinsfad. Det er en blanco tequila og den smager let og luftigt med en lille smule sødme.

Type 100% Agave
Only 1 left

Lagerstatus: På lager

685,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Her er en god kombinationspakke til dem der gerne vil drikke deres tequila rent, såvel som dem der gerne vil lave cocktails. Tequila 30-30 reposado er super til at drikke rent, men den er heller ikke mere lagret end at den også er god i cocktails. Stolen Kiss er en charmerende rosa tequila, som ser godt ud i Tequila & Tonics.

Tequila.dk har med disse festivalpakker ønsket at lave en tilbud på kvalitets-tequila til en hyggeligt festivaloplevelse. Alt for ofte har oplevet mennesker, som har investeret i den allerbilligste den-med-hatten-tequila ud fra en betragtning om at det sikkert var godt nok. Men det ER ikke godt nok, og det er en skam at ødelægge en ellers god festival ved at få hovedpine og kvalme fordi man har drukket en elendig tequila.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Festivaltilbud Maria

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Værdi for pengene

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

This site uses cookies to improve your browsing experience. By continuing to use this site, you accept these cookies. Close