Fortaleza Tequila Anejo

Fortaleza Tequila er skabt af en ætling af en de store gamle tequilafamilier, nemlig Sauzafamilien. Med Fortaleza Tequila er man gået 100 år tilbage i tiden og har genoptaget den tids - langsomme og omhyggelige - produktionsproces. Og den tilgang har tydeligvis båret frugt.

Fortaleza er topklassekvalitet lige fra den store og fyldige smag over den håndlavede porcelænsprop til den ligeledes håndpustede og nummererede flaske. Fortaleza kommer tæt på at være et stykke kunsthåndværk og anejo-versionen er en fuldblods luksusspiritus.

 

Ikke på lager
SKU
1232
Specifikationer
BrandFortaleza Tequila
Type100% Agave
RegionTequila Valley - Tequila
AgavetypeBlå Agave Weber
LagringAnejo
NOMNOM 1493
DestilleringDobbeltdestilleret
FadHvid amerikansk eg - Bourbon
OvntypeMurstensovn
EkstraktionsmetodeTahona
Indhold70 cl
Alkohol40%
DestilleriTequila Los Abuelos
Hjemmesidewww.tequilafortaleza.com
1.031,25 kr
Fortaleza Tequila

Fortaleza Tequila Anejo er en klassisk tequila fra inderst til yderst. Lagret i 18 måneder på træfade og hældt på håndblæste, og nummererede flasker.

Smagen er meget fyldig med noter af honning og kanel. Hvor man i lagrede tequilaer ofte kan opleve en tendens til, at den originale agavesmag drukner i sødmen fra fadet, så er Fortaleza anderledes. Her lykkes kunsstykket med at lade den agavens friskhed indgå en smagsmæssig symbiose med fadlagringen og få det bedste fra begge verdener.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fortaleza Tequila Anejo
Din bedømmelse

No Related Posts