Fortaleza Tequila Anejo

Fortaleza Tequila er skabt af en ætling af en de store gamle tequilafamilier, nemlig Sauzafamilien. Med Fortaleza Tequila er man gået 100 år tilbage i tiden og har genoptaget den tids - langsomme og omhyggelige - produktionsproces. Og den tilgang har tydeligvis båret frugt.

Fortaleza er topklassekvalitet lige fra den store og fyldige smag over den håndlavede porcelænsprop til den ligeledes håndpustede og nummererede flaske. Fortaleza kommer tæt på at være et stykke kunsthåndværk og anejo-versionen er en fuldblods luksusspiritus.

 

På lager
SKU
1232
Specifikationer
Brand Fortaleza Tequila
Type 100% Agave
Region Tequila Valley - Tequila
Agavetype Blå Agave Weber
Lagring Anejo
NOM NOM 1493
Destillering Dobbeltdestilleret
Fad Hvid amerikansk eg - Bourbon
Ovntype Murstensovn
Ekstraktionsmetode Tahona
Alkohol 40%
Destilleri Tequila Los Abuelos
Hjemmeside www.tequilafortaleza.com
1.031,25 kr

Fortaleza Tequila Anejo er en klassisk tequila fra inderst til yderst. Lagret i 18 måneder på træfade og hældt på håndblæste, og nummererede flasker.

Smagen er meget fyldig med noter af honning og kanel. Hvor man i lagrede tequilaer ofte kan opleve en tendens til, at den originale agavesmag drukner i sødmen fra fadet, så er Fortaleza anderledes. Her lykkes kunsstykket med at lade den agavens friskhed indgå en smagsmæssig symbiose med fadlagringen og få det bedste fra begge verdener.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fortaleza Tequila Anejo
Din bedømmelse

No Related Posts