Fortaleza Tequila Reposado

Fortaleza Tequila Reposado er lagret 8 måneder på egetræsfad. Den korte lagring tilfører tequila lidt farve. Reposadotequila er karakteriseret ved at bibeholde en del af den friske agavesmag, men også ved at tilføre nogle af træk der kommer af lagringen. Her finder vi smagsnuancer af karamel, smør og kogt agave. Men vi finder også den friske agaves lette krydderi og sødme.

Smagen er lang og toner ud i noter af vanilje og citrus. Fortaleza Tequila Reposado har en kraftig krop og er en behagelig spiritus som er lige velegnet til en frokost og en avec til kaffen.

På lager
SKU
1231
Specifikationer
Brand Fortaleza Tequila
Type 100% Agave
Region Tequila Valley - Tequila
Agavetype Blå Agave Weber
Lagring Reposado
NOM NOM 1493
Destillering Dobbeltdestilleret
Fad Hvid amerikansk eg - Bourbon
Ovntype Murstensovn
Ekstraktionsmetode Tahona
Alkohol 40%
Destilleri Tequila Los Abuelos
Hjemmeside www.tequilafortaleza.com
862,50 kr

Fortaleza Tequila Reposado er en ægte luksustequila, men det er også et produkt som er båret af en sjælden vilje til at arbejde med langsomme men gode produktionsmetoder.

Fermentering

Fermentering af Fortaleza TequilaNår man fermenterer den nye tequilasaft, så bruger man til Fortaleza åbne trækar i modsætning til de ståltanke større producenter tager i anvendelse. De åbne trækar lader naturlig vild gær komme til og trækarrene sikrer en skånsom håndtering af den mikrofauna, som følger produktet.

 

 

 

Destillering

Destillering af Fortaleza TequilaDestillering foregår i gammeldags kobberdestilleringsapparater. Mange af de store producenter sværer til såkaldte columnstills, som er destilleringsapparater som arbejder med høj hastighed. Her skiller Fortaleza sig igen ud, ved at insistere på en skånsom og langsom proces.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fortaleza Tequila Reposado
Din bedømmelse

No Related Posts