La Serpiente Emplumada Tequila Anejo

Vurdering:
100% of 100

La Serpiente Emplumada Anejo La Serpiente Emplumada Anejo Tequila har en mild, rund og fyldig sødme som smyger sig blidt om tequilaens sprøde citrusnoter af grapefrugt og blød appelsin. Karamel og butterscotch sniger sig ind sammen med lagringen på egetræsfade. Aromaen er kølig, med citrus, krydderier, lidt honning og karamel. Det er en tequila, som er perfect til sipping, fordi den er diskret men meget tilfredsstillende.

På lager
SKU
2750
Specifikationer
BrandLa Serpiente Emplumada Tequila
Type100% Agave
RegionJalisco (Los Valles)
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningTraditionel
LagringAnejo
NOMNOM 1438
DestilleringDobbeltdestilleret
OvntypeStålovn
EkstraktionsmetodeRoller mill
Indhold70 cl
Alkohol40%
535,00 kr
La Serpiente Emplumada Tequila

Månedens Tequila februar 2023

La Serpiente Emplumada Anejo er valgt til månedens tequila, fordi den repræsenterer mange af de gode kvaliteter, der er ved en 100% agave tequila: Den har en fyldig, maskulin, agavesmag og aroma. Den har den rigtige mængde sødme - ikke for sød men nok til at bære de andre aromatiske elementer igennem.

Lagringen på fade af hvid eg har tilført de velkendte "rige" smagskomponenter. Vi finder noter af appelsin, nødder, sort peber og naturligvis, bagt agave.

 

Quetzalcoatl - Indfødt mytologi i tequila- og mezcal-branding.

I dette tilfælde er det Quetzalcoatl - La Serpiente Emplumada / den fjerklædte slange, som var en gud blandt aztekerne. Den fjerklædte slangegud var også kendt blandt andre kulturer, om end under andre navne. Kukulkan hos Yucatec Mayaerne og Q'uq'umatz og Tohil hos K'iche' Mayaerne.

Han blev fortolket som guddom for vind og regn, som videns bringer og var i det hele taget en meget travl gud -  og så er vi ikke engang begyndt på tequilaen! For han tilskrives også æren for at have skabt agaven, som bruges til tequila og mezcal!

Brandet

Brandet er skabt af Miguel Angel Vargas og har allerede et par præmier på hylden: Spirits Selection Medaille d'or 2016 og Worlds Best Tequila 2017.

 

Kort sagt - det er en fremragende anejo-tequila til absolut fordelagtig pris.

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:La Serpiente Emplumada Tequila Anejo
Din bedømmelse

No Related Posts