Salgs- og Leveringsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud.

- BESTILLING
- BETALING
- LEVERING
- FORTRYDELSESRET
- REKLAMATIONSRET
- PERSONDATAPOLITIK


Levering og fragt

Tequila.dk leverer typisk indenfor 3-5 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos vores grossister.     

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr på www.tequila.dk. De gældende leveringspriser er:

 • Leveret på privatadresse (kr. 60,- gratis over 999,-)
 • Leveret på firmaadresse (kr. 60,- gratis over 999,-)
 • Afhentning, Industriparken 23, 2750 Ballerup (gratis). Jeg har desværre ikke en kortterminal på stedet, så betaling ved afhentning er kontant, mobilepay eller ved aftale om bankoverførsel.

Bestilling

På www.tequila.dk kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på info@tequila.dk
 eller telefon +45 20 96 09 19. Hjemmesiden opdateres løbende.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med www.tequila.dk, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@tequila.dk

Betaling & sikkerhed

På www.tequila.dk kan der betales med:

 • Dankort
 • Visa Dankort
 • Mobilepay
 • Mastercard

Der tages IKKE gebyr ved Dankortbetaling på www.tequila.dk

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.tequila.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.tequila.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

 • Du ikke har modtaget varen.
 • Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
 • Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.
 • Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

Fortrydelsesret

DU HAR ALTID 14 DAGES FORTRYDELSESRET, NÅR DU HANDLER PÅ WWW.TEQUILA.DK. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DEN DAG, HVOR DU HAR MODTAGET DIN VARE.

FORTRYDELSESRETTEN KAN KUN UDNYTTES, HVIS VAREN TILBAGELEVERES I UÅBNET SAMME STAND OG MÆNGDE. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER ALTSÅ, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, SOM HELT ÅBENLYST FORRINGER SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.

NÅR FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES, SKAL DU SELV BETALE PORTOEN FOR AT SENDE VAREN RETUR. VAREN KAN SENDES TIL: 

Tequila.dk
Industriparken 23
2750 Ballerup.
Danmark

DU KAN OGSÅ FORTRYDE VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN PÅ POSTHUSET ELLER VED AT AFLEVERE DEN PERSONLIGT PÅ OVENSTÅENDE ADRESSE.

NÅR DU FORTRYDER DIT KØB, TILBAGEBETALES KØBESUMMEN NATURLIGVIS TIL DIG. DETTE SKER VED EN OVERFØRSEL TIL DEN BANKKONTO, SOM DIT BETALINGSKORT TILHØRER, NÅR VI HAR FÅET VAREN RETUR OG HAR KONTROLLERET, AT DEN LEVER OP TIL REGLERNE FOR FORTRYDELSEN. DET ER DERFOR VIGTIGT, AT VI FÅR OPLYST DIT REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER.

DET ER IKKE ET KRAV, MEN EKSPEDITIONEN FREMMES, HVIS FYLDESTGØRENDE INFORMATIONER FØLGER PAKKEN - EKSEMPELVIS KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSE, REGISTRERINGSNUMMER OG KONTONUMMER FOR BANKKONTO, HVORTIL REFUSION KAN FOREGÅ, KOPI AF EVT. FORUDGÅENDE KORRESPONDANCE MV.

BEMÆRK - VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

VI ANBEFALER, AT DU SENDER VAREN RETUR I SAMME EMBALLAGE ELLER LIGNENDE FORSVARLIG EMBALLAGE, DA HORNVARER KAN GÅ I STYKKER UNDER FRAGTEN.

Reklamationsret

Når du handler på www.tequila.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

Tequila.dk
Industriparken 23
2750 Ballerup.
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.