• Spar fragten og afhent selv
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning
Telefon: +45 20960919 - email: info@tequila.dk
  • Spar fragten og afhent selv: Vælg "afhent selv" i checkout
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning

ePay

Bedste Tequila og Mezcal 2015

 

Tequila.dk præsenterer top 3 listen over de bedste tequilaer og mezcals for 2015!

 

Top 3 Tequila - 2015

I tequilakategorien har det været nemt! Det har været et rigtigt godt år for økologisk tequila og for jævn og folkelig, klassisk tequila.

  1: Creencias Tequila

Guld bedste tequila 2015Creencias Tequila er en blød og let økologisk tequila fra et lille firma i Jalisco. Den er ikke voldsomt kendt, men vinder afgjort anderkendelse for sin høje kvalitet og sin fornuftige pris.

 

 

 

2: Casa Noble Tequila

Sølv bedste tequila 2015Casa Noble Tequila er også økologisk og har været på markedet i mange år. Det er afgjort en high-end tequila, af tårnhøj kvalitet hele vejen igennem. En smuk flaske og en fin, let tør og krydret tequila med en afbalanceret sødme. 

 

 

 

3: Tapatio Tequila

Bronze bedste tequila 2015Tapatio Tequila har været på det mexicanske marked i rigtigt mange år. Det er en solid og folkelig tequila fra La Alteña Distillery, der egner sig til daglig brug og det er bestemt ikke uden grund at den har overlevet i så mange år på et benhårdt marked.

 

 

 

 


 

Top 3 Mezcals - 2015

I mezcalkategorien har det været vanskeligt. Der er kommet rigtigt meget godt mezcal til landet i det forløbne år, ikke mindst takket være Juuls Vinhandel, så det har været vanskeligt at vælge.

1: Ilegal Mezcal

Guld - mezcal 2015Ilegal Mezcal har hurtigt vundet hjerter i udlandet såvel som i Danmark. Det er en fremragende mezcal og firmaet har vist sig fuldstændigt frygtløst med hensyn til at promovere deres mezcal i den begyndende amerikanske valgkamp, med budskaber vendt mod Donald Trump.

 

 

 

2: Mezcal Alipus San Baltazar

Sølv Mezcal 2015Lavet på Espadinagave og med en forbavsende frisk og sødmefuld blanding af citrus og annanasnoter sammen med den gode og let røgede agavesmag er det afgjort en fin mezcal!

 

 

 

3: El Senorio Mezcal Blanco

Bronze Mezcal 2015El Senorio Mezcal Blanco er en jævn og ligetil mezcal. Den behagelige tykmavede flaske og dens klassiske, let røgede mezcalsmag gør den til en vinder.

 

 

 

 

Editors Pick

Præmieringen af "Top 3 bedste tequila og mezcal" er sket på basis af produkter man kan købe i danske butikker/webshops.

Meningen er at finde de bedste produkter aktuelt på den danske marked, så man som tequila/mezcal-entusiast har en mulighed for at komme til at smage produkterne.

Produkterne er udvalgt af Tequila.dk