• Spar fragten og afhent selv
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning
Telefon: +45 20960919 - email: info@tequila.dk
  • Spar fragten og afhent selv: Vælg "afhent selv" i checkout
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning

ePay

Bedste tequila og mezcal 2016

Årets bedste Tequila og Mezcal 2016

Tequila.dk fortsætter traditionen med at kåre årets bedste tequila og mezcal. 2016 har været et godt år for både tequila og mezcal. interessen er stor og den nyvakte interesse for mexicans madlavning bidrager afgjort hertil. Blogs som Jon Lynges fremragende Mexibro, Cofocos Restaurant LlamaShoppen på Nørrebro, TequilaClubs, Juuls og Sprit & Co's mange solide smagninger...  alt er dele af en hastigt voksende interesse for mexicansk og latinamerikansk kultur og gastronomi.

Pressekit

Årets bedste tequila - 2016: Sangre de Vida Tequila

Best Tequila Denmark 2016Sangre de Vida tequila er ny i Danrmark. Og så alligevel ikke... Sangre de Vida tequila kom til Danmark i 2016, men først efter et "prøveskud" med Kahtequila. Sagen er nemlig, at både Kah Tequila og Sangre de Vidatequila er skabt af iværksætteren og kunstneren Kim Brandi. Kim Brandi stiftede Kah Tequila og havde fra begyndelsen stor succes. Men som ung og uerfaren kunstner, var hun et et nemt offer for alverdens træske forretningsfolk, og i løbet af ganske kort tid gik Kah op i kiv, strid og ballade. Kim Brandi tog konsekvensen og forlod virksomheden og startede forfra under navnet Sangre de Vida. Sangre de Vida er imidlertid ikke bare en kopi af Kah. Det er et produkt, hvor erfaringerne fra Kah er indkorporeret og integreret. Flaskernes design er blevet betydeligt bedre, håndværket i hver unikaflaske er meget bedre, og med det væsenligste - nemlig selve tequilaen - er der også sket forandringer. Her har man valgt helt at skifte destilleri, og er gået over til La Cofradia, som også laver den fremragende Casa Noble.

Sangre de Vida-tequila fortjener fuldt og helt at blive årets tequila, for et hårdt og stædigt arbejde for at levere et virkeligt kvalitetsprodukt, på trods af trængsler og modstand.

 Sangre de Vida Tequila BlancoSangre de Vida Tequila ReposadoSangre de Vida Tequila Anejo

Årets bedste mezcal - 2016: Mezcal Vago

Best Mezcal Denmark 2016Prisen for årets mezcal, må gå til Mezcal Vago. Mezcal Vago kom her til landet sidste år, og det er et af disse små brands, hvor historie, kvalitet og produkt, går op i en højere helhed. Mezcal Vago er både et brand og en virksomhed som omfatter flere små mezcalproducenter fra det sydlige Oaxaca i Mexico.  Produktionen af mezcal har en lang folkelig tradition bag sig, og det er i de små landsbyer langt ude på landet og i bjergene, man finder de her produkter, som ikke gør noget væsen af sig, men hvor kvalitet og produktion er blevet rafffineret over hundreder af år.

Mezcal Vago laver mezca på Espadin-agave, men også på Mexicano, Cuixe, Tobalá og flere andre. Alt laves i små batches efter gamle traditioner, og helt processen er fuldstændig transparent. Alle flasker har en detaljeret etiket, med angivelse af årstal, batchnummer osv.

Mezcal Vago fortjener at blive årets mezcal, fordi de fastholder det helt essentielle: Godt håndværk, omhu, hæderlighed og en tårnhøj kvalitet.

Mezcal Vago

5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side