Mucha Liga Tequila Blanco

Mucha Liga Tequila Blanco er ikke en klassisk tequila.

Smagsprofilen er lidt i samme "boldgade" som Patron Tequila. Dvs. det er en ret frisk og let tequila med smagsnoter af bagt agave, citrus, en lille smule mineraler.

Den er afgjort velegnet i en margarita eller en anden frugtbaseret cocktail. Mucha Liga Tequila Blanco, har i lighed med de mexicanske fribrydere, også et "scenenavn".

Den hedder "Bravo" Aromaen er let og luftig med noter af græsser, mynte og citron. Det er en tequila, som egner sig til drinks og sommerfornøjelser.

På lager
SKU
Mucha Liga Tequila Blanco
Specifikationer
BrandMucha Liga Tequila
Type100% Agave
RegionLavland - Centralt
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningTraditionel
LagringBlanco
NOMNOM 1551
DestilleringDobbeltdestilleret
OvntypeMurstensovn
EkstraktionsmetodeRoller mill
Indhold75 cl
Alkohol40%
DestilleriDestiladora Juanacatlan, S.P.R. de R.L. de C.V.
765,00 kr
Mucha Liga Tequila

Mucha Liga Tequila henter sin inspiration fra Mexicos berømte Lucha Libre fribrydere.

Lucha Libre fribrydning er kulørt, voldsomt og fyldt med den særlige mexicanske blanding af historiefortælling, machismo, teater og ramasjang.

Mange af de mest kendte Lucha Libre fribrydere bruger masker under kampene og maskerne er meget mere end en gimmik. De er en væsentlig del af den pågældende bryders identitet og indgår som et aktiv i kampene.

Hvis man er lidt interesseret i Mexicos tidlige historie, så vil man der kunne erfare at masker af forskellige slags var vigtige i de indianske højkulturer, bl.a i aztekerkulturen som udfoldede sig i det område, som i dag er Mexico City. Mange af fribryderne bruger faktisk masker som ligner de gamle masker fra før-columbiansk tid og forener således i deres sport fortid og nutid.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mucha Liga Tequila Blanco
Din bedømmelse

No Related Posts

    Vi fandt andre produkter du måske kan lide!