Novice tequilasmagning 8 juni

Denne tequilasmagning er for dig, der endnu ikke har det store indblik i tequila.

Dato: 8. juni

Tid:19-21

Adresse: Dessertcaféen Hyggenygge, Carl Jacobsens vej 15A, Valby, Denmark

Ikke på lager
SKU
SM-1
150,00 kr

Novice Tequila-smagning

Kom til novice tequila/mezcal-smagning den 8. juni 2023 i Valby.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Dessertcaféen Hyggenygge.

 

En smagning for dig, der vil vide mere om tequila

Denne tequilasmagning er for dig, der endnu ikke har det store indblik i tequila.

Vi skal smage seks udvalgte produkter, så du får en forståelse for, hvad tequilaens underbetegnelser; blanco, reposado og anejo er.

Du vil også blive introduceret til, hvordan agave dyrkes og forarbejdes - agaven er tequilaens råstof.

100% agave-tequila er noget helt andet og meget mere end – “den med hatten”. Det er ofte produkter, der er kælet for, og hvor produktionsmetoderne er gennemarbejdet og forfinet over generationer. Hos Tequila.dk har vi kun flasker baseret på 100% agave, der er et kendetegn for kvalitet. Tequila er på stærk fremmarch i Danmark. I USA er det allerede den mest købte spiritus kategori og slår i salgstal både gin, whisky og rom. Det fås i mange kvaliteter og prisniveauer.

Vi vil introducere dig for flasker af god kvalitet og du vil smage flasker både i den dyre og i den mere prisvenlige kategori.

 

Med billeder og video vil du, igennem et godt tilrettelagt foredrag, blive guidet igennem Mexicos nationaldrik, så du forstår, hvorfor den er blevet så populær verden over.

 

Vi skal også smage mezcal!

Mange kender ikke spirituskategorien mezcal – også her vil du blive oplyst. For den er tæt beslægtet med tequila og traditionerne omkring mezcal er, om muligt, endnu stærkere end for tequila. Til mezcal er der også tradition for, at man indtager den helt særlige Sal de Gusano, som du selvfølgelig også skal prøve til smagningen.

 

Ved denne novice tequilasmagning får du en basis introduktion til tequilaens verden, samtidig med, at du smager på de ædle dråber. I begyndelsen af foredraget, vil du blive guidet i, hvad du skal lægge mærke til, når du smager på flaskerne. Så alle kan være med.

 

Tilmeld dig fluks til en spændende tequilasmagning!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Dessertcafeen Hyggenygge i Valby, til en oplysende aften med fokus på kvalitets-tequila og mezcal. Vil du med? Så køb din billetmed det samme! Man kan ikke være sikker på, at næste arrangement bliver lige så billigt.

Der er åbent på Hyggenygge hele dagen, så du er velkommen til at ankomme før foredraget begynder.

 

Novice Tequila-smagning

Dato: 8. juni

Tid:19-21 

Adresse: Dessertcaféen Hyggenygge, Carl Jacobsens vej 15A, Valby, Denmark

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Novice tequilasmagning 8 juni
Din bedømmelse

No Related Posts