• Spar fragten og afhent selv
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning
Telefon: +45 20960919 - email: info@tequila.dk
  • Spar fragten og afhent selv: Vælg "afhent selv" i checkout
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning

ePay

Sangre de Vida Mezcal

Tip en ven
Sangre de Vida Mezcal er med sine smukke håndmalede og unikke flasker en ægte luksusmezcal. Smagen er dyb, rund og med stor sødme og agavefylde.
Brand Sangre de Vida Tequila og Mezcal
Region Oaxaca - Tlacolula
Agavetype Espadin Agave
Lagring Reposado
NOM NOM 0318X
Destillering Dobbeltdestilleret
Fad Fransk limousine eg - Nye
Ovntype Jordovn
Indhold 70 cl
Alkohol 45%
Destilleri Grupo Yuu Baal S.A. de C.V.
Hjemmeside sangredevida.com/

Lagerstatus: Ikke på lager

518,75 kr
Sangre de Vida Tequila og Mezcal

Beskrivelse

Detaljer

Sangre de Vida Mezcal har en stor sødme, og en kraftig og fyldig krop.

Aromaen er er sødmefuld med noter af honning, karamel, agave, vanilje og naturligvis røg. Hvor nogen mezcals har en tendens til ikke at have så solid en eftersmag, så fastholder Sangre de Vida Mezcal faktisk en fin agaveeftersmag hvor blandingen af agave og lagring mixer meget fint.

Sangre de Vida Mezcal flasken er unika!. Alle flasker er håndmalede og af tårnhøj kvalitet. Der er kælet for alle detaljer. 

Legenden om Mayatl og inspirationen til flaskens dekoration

Sangre de Vida adskiller sig fra det meste andet spiritus ved at indeholde en kunstnerisk vision. Der er tænkt over flaskernes dekoration og hver flaske har en mytologisk baggrund. Mezcalflaskens dekoration er inspireret af en zaptocmyte. Zapoteckulturen holdt til i Oaxaca i det sydlige Mexico og var en stor og avanceret kultur, som gik til grunde sammen med den spanske invasion.

En zapotec legende fortæller historien om gudinden, Mayalt, der besad fyrretyve tusinde bryster og fra dem flød en fantastisk eliksir, som hun tilbød sine tilbedere. Hun blev meget gammel, og fordi hun var gudinde var hun også urørlig for mennesker. En dag borede nogle orm sig ind i hendes hjerte. Ormene vakte hendes lyster til live og hendes ønske om kærlighed, og en dag forelskede hun sig i en smuk og modig kriger.

Krigeren turde ikke se gudinden som en ligeværdig og følte, at han ikke var værdig til hende. Krigerens frygtsomme indstilling, tvang gudinden til at finde en måde at få hans kærlighed. En dag tilbød Mayatl hendes elskede det skønneste af hendes bryster til at drikke eliksiren af. Krigeren drak af hendes smukke bryst og nu kunne han aflægge sin frygtsomhed og bønfalde gudinden: "gør mig en gud eller gør dig selv en kvinde!" "Mayatl, dybt bevæget, lagde hans hånd på hendes bryst og gav ham en af ormene fra hendes hjerte. Krigeren følte sig nu ophøjet til gud og elskede intenst med hende i syv dage og syv nætter.

 

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sangre de Vida Mezcal

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Værdi for pengene

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

This site uses cookies to improve your browsing experience. By continuing to use this site, you accept these cookies. Close