• Spar fragten og afhent selv
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning
Telefon: +45 20960919 - email: info@tequila.dk
  • Spar fragten og afhent selv: Vælg "afhent selv" i checkout
  • Fragt fra 59,- og gratis fragt over 999,-
  • Hurtig levering: 1-3 hverdage
  • Kvalitetsbrands og rådgivning

ePay

Sangre de Vida Tequila Blanco

Tip en ven
Sangre de Vida Tequila Blanco er i lighed med luksustequilaen Casa Noble destilleret hos Cofradia, som er kendt for deres ekstremt høje kvalitet. Den har en fin, run og udpræget agaveduftende aroma. Den indledende smag er sødmefuld, frisk og med en god balance mellem sødme og agavefriskhed. Kroppen er fyldig og smagens ingredienser blandes dejligt og efterlader en god eftersmag med noter af bagt agave, kanel og anis.
Brand Sangre de Vida Tequila og Mezcal
Type 100% Agave
Agavetype Blå Agave Weber
Dyrkning Økologisk
Lagring Blanco
NOM NOM 1137
Destillering Dobbeltdestilleret
Fad Fransk limousine eg - Nye
Ovntype Murstensovn
Indhold 70 cl
Alkohol 40%
Destilleri La Cofradia, S.A. DE C.V.
Hjemmeside sangredevida.com/

Lagerstatus: På lager

493,75 kr
Sangre de Vida Tequila og Mezcal

Beskrivelse

Detaljer

Sangre de Vida Tequila Blanco er i lighed med luksustequilaen Casa Noble destilleret hos La Cofradia, som er kendt for deres ekstremt høje kvalitet.

Den har en fin, run og udpræget agaveduftende aroma. Den indledende smag er sødmefuld, frisk og med en god balance mellem sødme og agavefriskhed.

Kroppen er fyldig og smagens ingredienser blandes dejligt og efterlader en god eftersmag med noter af bagt agave, kanel og anis.

Kranieflaskerne og deres baggrund

Den kranieformede flaske er dramatisk og flot, og alle flasker er håndmalede. Derfor er alle flasker unikke. Historien bag kranieformen, er at kunstneren, Kim Brandi, som har skabt brandet, var meget betaget af De Dødes Dag festlighederne. De De Dødes dag fejres i flere latinamerikanske lande, men hvert land har sin egen lidt forskellige udlægning. I Mexico fejrer man den ved at pynte forfædrenes grav med hvide sukkerkranier. Sangre de Vidas hvide blancotequila er således inspireret af og tilegnet Mexicos Dødedagsfestival.

Den røde kranieflaske - Sangre de Vida Reposado

Sangre de Vidas reposadotequila kommer i nogle meget smukke røde kranieflasker. Den røde flaske er tilegnet Dødedagsfestivalen i Peru. Her har man meget minedrift og derfor ofrer man til djævelen, så han ikke tager minearbejderne, mens de er dernede. Den røde flaske har således et flot djævlemotiv med kors i panden.

Den sorte kranieflaske - Sangre de Vida Anejo

Nicaragua har også en dødedagsfestival og her fejrer man den ved at tilbringe natten på forfædrenes grav. Her hygger man sig og spiser lidt god mad, mens man sender en tanke til bedstemor og bedstefar og hvem der nu ellers måtte ligge i gravstedet. Anejotequilaen fra Sangre de Vida er sort med edderkoppemotiv og tilegnet den nicaraguanske dødedagsfestival.

 

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sangre de Vida Tequila Blanco

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet
Pris
Værdi for pengene

Tags på produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

This site uses cookies to improve your browsing experience. By continuing to use this site, you accept these cookies. Close