T1 Tequila Uno Anejo

T1 Tequila Uno Anejo er en varm og blød tequila i luksusklassen. Smagen har noter af eg, chokolade, vanilje og en lille smule kant med lidt sort peber.

Aromaen er rund, fyldig og aldrig påtrængende med en fin bund af agave, eg, karamel og vanilje. Det er kendetegnende for den fremragende Master Distiller at det er lykkedes at fasthold elementer af den unge agaves friskhed indpakket i den lagrede tequilas karakteristiske smagspalette. En ægte fornøjelse og en virkelig klassisker.

Ikke på lager
SKU
1406
Specifikationer
BrandT1 Tequila Uno
Type100% Agave
RegionLavland - Centralt
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningTraditionel
LagringAnejo
NOMNOM 1146
DestilleringDobbeltdestilleret
OvntypeStålovn
EkstraktionsmetodeScrew mill
Indhold75 cl
Alkohol40%
DestilleriTequileña, S.A. de C.V. - La Tequileña
Hjemmesidewww.t1tequila.com
850,00 kr
T1 Tequila Uno

T1 Tequila Uno Anejo er en klassisk tequila lavet af Master Distiller Germán Gonzalez.

Den blev kåret som verdens bedste craft tequila i 2016 foran giganter i branchen som Fortaleza og Tapatio, og den er da også fremragende.

Firmaet bag T1 Tequila Uno har rødder helt tilbage til det tidlige 1800 tal og er en af Mexicos virkeligt betydningsfulde familier, som har inkluderet en mexicansk præsident. De har lavet tequila  i flere generationer og har introduceret ultrapremium tequilaen for det amerikanske marked.

T1 Tequila Uno Anejo er næsten karamelagtigt blød, rund og fyldig i smagen, men takket været en dygtig Master Distiller er det lykkedes at fastholde elementer agavens friske krydrethed omsluttet af den lagrede tequilas karakteristiska.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:T1 Tequila Uno Anejo
Din bedømmelse

No Related Posts