Teremana Tequila Blanco

Teremana Tequila Blanco er en frisk og sødmefuld tequila.

Teremana Tequila Blanco har noter af vanilje, mineraler, krydderier og citrus og er nok hvad man vil betegne som en moderne tequila.

Den indledende smag er meget smooth og med en ret defineret alkohol. Hvis man ønsker at drikke den "neat" dvs. rent, så er den bedst hvis den serveres lidt afkølet.

Ikke på lager
SKU
Teremana Tequila Blanco
Specifikationer
BrandTeremana Tequila
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningTraditionel
LagringBlanco
NOMNOM 1613
DestilleringDobbeltdestilleret
FadIkke lagret
OvntypeStålovn
Indhold75 cl
Alkohol40%
Destilleri Productos Finos de Agave, S.A. de C.V.
Hjemmesidehttps://teremana.com/
687,50 kr
Teremana Tequila

Teremana Tequila Blanco er en udmærket tequila skabt af den amerikanske skuespiller Dwayne Johnson. Man kan godt være lidt skeptisk overfor disse "kendis-tequilaer", men Dwayne Johnson er nu sluppet helt godt til dette projekt.

Teremana Tequila Blanco har sødme, men ligner i stil mere en Patron end en Cuervo. Den er frisk med let citrus, vanilje og bagt agave. Teremana Tequila er velegnet til cocktails, fordi disse ofte serveres afkølet og Teremana Tequilaens smagsprofil er fuldest i afkølet tilstand. 

Det er en smuk flaske med en veldesignet label. Henvisningerne til at det er "Small Batch" og nummererede flasker, skal man nok tage lidt lidt let på, men det behøver ikke at stå i vejen for at det er en rigtig udmærket tequila.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Teremana Tequila Blanco
Din bedømmelse

No Related Posts