Villa Lobos Tequila Blanco

Villa Lobos Tequila Blanco er Single Estate, hvad der er ret sjældent i tequilaverdenen. Dvs at agaven, som indgår i tequilaproduktionen kun kommer fra en hacienda, hvad der giver mulighed for at arbejde mere præcist med tequilaens smagsprofil

Præmier

The San Francisco World Spirits Competition 2015

The San Francisco World Spirits Competition 2015

Double Gold Tequila Award: Villa Lobos Tequila Reposado 100% Agave

Double Gold Tequila Award: Villa Lobos Tequila Reposado 100% Agave

The Tequila Masters 2014 Awards

Añejo Super Premium, Silver Award: Villa Lobos Tequila Añejo 100% Agave

Extra Añejo Super Premium, Gold Award: Villa Lobos Tequila Extra Añejo 100% Agave

Single Estate Tequila

Villa Lobos Tequila Reposado signaturVilla Lobos Tequila er single estate, hvad der indebærer at al agaven er dyrket på den samme hacienda. Villa Lobos tilhører den nye trend indenfor tequila, hvor man gør meget ud af at kommunikere tequilaens autencitet. Derfor er hver flaske signeret, nummereret og dateret. Den flaske har således været i hænderne på Imelda. Man vil kunne se samme praksis med håndsignering på eksempelvis Ilegal Mezcal.

Ikke på lager
SKU
1218
Specifikationer
BrandVilla Lobos Tequila
Type100% Agave
RegionHøjlands - Arandas
AgavetypeBlå Agave Weber
DyrkningTraditionel
LagringBlanco
NOMNOM 1139
DestilleringDobbeltdestilleret
FadHvid fransk eg - Whiskey
OvntypeMurstensovn
EkstraktionsmetodeTahona
Indhold70 cl
Alkohol40%
DestilleriTequila Tapatio
340,00 kr
Villa Lobos Tequila

Villa Lobos Tequila Blanco er en fremragende high-end blanco tequila, som laves efter den "gamle" opskrift. Dvs man koger agaven i muret stenovn. Herefter knuses agaven mens der tilsættes naturligt kildevand. En interessant detalje er at, man bruger trætrug til at fermentere agavesaften i.

Træfade, stenovne og murede tahonas er altsammen en del af den gamle kultur omkring tequila, og nogle af de nyere tequilabrands har i høj grad valgt disse gamle teknikker til. Noget af begrundelsen er at, det er langsommere teknikker, som i højere grad beskytter den sarte agavearoma. Men der er utvivlsomt også argumenter for at f.eks. den murede tahona fastholder en mikrofauna, som bidrager til agavesaftens fermenetering på en gunstig måde.

Villa Lobos Tequila Blanco har en blød frisk citrusduft. Smagen har noter af karamel, annanas, nødder og naturligvis dejlig agave. Hvileperioden i fad, "booster" smagsnuancerne og tager toppen af spritten og efterlader en meget blød blanco tequila. Fremragende!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Villa Lobos Tequila Blanco
Din bedømmelse

No Related Posts