Wild Shot Mezcal Reposado (med orm)

Wild Shot Mezcal med orm Wild Shot er en solid, røget og fyldig mezcal med en afbalanceret sødme. Den er robust og i høj grad velegnet til, eller efter et godt måltid mad i godt selskab.
På lager
SKU
2757
Specifikationer
BrandWild Shot Mezcal
Type100% Agave
RegionSan Luis Potosí
AgavetypeSalmiani
DyrkningTraditionel
LagringReposado
NOMNOM-S124L
DestilleringDobbeltdestilleret
Indhold75 cl
Alkohol43,4%
410,00 kr
Wild Shot Mezcal

Wild Shot Mezcal blev lanceret i 2011 og er udviklet som en mezcal til Toby Keiths restaurantkæde, "I Love This Bar & Grill".

Toby Keith

Den amerikanske countrysanger Toby Keith, er nok meget typisk for mainstream countrymusik. Det er stokkonservative værdier, jovialt og med masser af amerikansk patriotisme. Hans familie har historie med arbejde i hæren og han har altid investeret meget energi i støtten til amerikansk militær. 

Dem, der er lidt ældre og interesserer sig for countrymusik, vil sikkert kunne huske "Balladen om Dixie Chicks" i 2003 - et par år efter terror-angrebet på Twin Towers. Tobys Keiths sang "Courtesy of the Red, White, & Blue" vækker nok ikke helt de samme følelser idag, men hele historien var et forvarsel om positionerne i amerikansk politik idag også.

"Ormen"

Wild Shot Mezcal sælges med en lille "orm" i bunden af hver flaske. Der er nu ikke tale om orm, men derimod larvetilstanden af et møl, der lever som et skadedyr i agaveplanten.Du kan læse mere om "ormen" i tequila og mezcal her: https://www.tequila.dk/alt-om-tequila-mezcal/tequila-mezcal-faq.html

Larven er naturligvis fuldstændigt ufarlig og man kan roligt spise den. ...hvis man da har modet!... Larven tilfører ikke nævneværdigt smag til mezcal'en og er mest et muntert indslag, som kan sprede lidt god stemning og hygge blandt vennerne.

Wild Shot Mezcal med orm

Wild Shot er en solid, røget og fyldig mezcal med en afbalanceret sødme. Den er robust og i høj grad velegnet til, eller efter et godt måltid mad i godt selskab.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wild Shot Mezcal Reposado (med orm)
Din bedømmelse

No Related Posts