Zacbé Mezcal Joven

Zacbé Mezcal Joven er en forbløffende og meget karakterfuld, økologisk mezcal. Den udmærker sig ved sin lette og frugtagtige, men meget dybe og komplekse smag.

Zacbé Mezcal i Joven-versionen lavet faktisk på mere end Espadin-agaven. Man bruger også den agavesort, som hedder Cirial. Cirial tilhører Karwinskii-familen, som også omfatter for eksempel Madre-Cuishe-, Bicuishe-  og Barril-agaven. Det er en sort, som ikke anvendes nær så ekstensivt som Espadin, men som kommer med sin egen særprægede smag.

Det er helt klart en high-end mezcal af den rigtigt gode slags. At den så også er certificeret økologisk, gør den bare endnu bedre. Der er meget både tequila og mezcal, der sælges som økologisk, men det er ikke alt der rent faktisk har en officiel certificering. Det har Zacbé Mezcal.

 

Ikke på lager
SKU
889
Specifikationer
Brandzacbe mezcal
Type100% Agave
RegionOaxaca - Ejutla
AgavetypeEspadin Agave
DyrkningØkologisk
LagringJoven eller Gold
NOMNOM 0168X
DestilleringDobbeltdestilleret
OvntypeJordovn
EkstraktionsmetodeTahona
Indhold70 cl
Alkohol40%
Hjemmesidewww.zacbe.com.mx/
510,00 kr
zacbe mezcal

Zacbé Mezcal Joven er en økologisk tequila i den rigtigt gode ende. Den er let med en fyldig krop, men ikke meget røget som mezcal godt kan være.

Aromaen er frisk, med noter af røg og jord. Smagen er meget karakteristisk. Den er lidt tør og meget, meget fyldig med lette noter af frugt og lidt nødder.

Zacbe mezcal præmier

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Zacbé Mezcal Joven
Din bedømmelse

No Related Posts