Scorpion Mezcal Anejo med skorpion i flasken

Toplækker lagret mezcal med ægte skorpion i bunden af hver eneste håndnummererede flaske!

Denne mezcal - Scorpion Mezcal Anejo - er lagret i et år. Scorpion Mezcal smager, som alle mezcals, røget og af agave. Lagringen tilføjer en meget lækker smag hvor de fine nuancer af vanilje og ingefær blander sig perfekt med den dybe tobaksagtige røgethed og agavens lette luftige og grønne smag.

Download vores store bog med Scorpion Mezcal Cocktailopskrifter her. Bogen er i A4 pdf format og alle opskrifter er på dansk.

Opskrifter med Scorpion Mezcal

På lager
SKU
1010
Specifikationer
BrandScorpion Mezcal
RegionOaxaca
AgavetypeEspadin Agave
LagringAnejo
DestilleringDobbeltdestilleret
Indhold75 cl
Alkohol40%
Hjemmesidewww.scorpionmezcal.com
495,00 kr
Scorpion Mezcal

Der laves - rigtigt - mange mezcals i de her år. Det er i nogen grad et modefænomen og lidt større interesse for spiritus som er meget lokal.

Scorpion Mezcal har været på markedet i mange år, og det har den fordi den holder en høj kvalitet og er et i alle henseender rigtigt solidt produkt. Den kommer i en meget smuk og velproportioneret flaske kækt pyntet med en lille siv-sombrero. Alle flasker er håndnummereret. OG så er der naturligvis skorpionen, som mezcalen har sit navn fra. Der ligger en sød lille skorpion i bunden af alle flasker! Den tilføjer naturligvis ingenting til smagen, men den bidrager unægteligt til flaskens drama.

Er skorpionen farlig og hvordan smager det?

Skorpionen er naturligvis ikke farlig længere. Brodden er fjernet og produktet, der jo sælges internationalt er godkendt af FDA i USA. Denne mezcal - Scorpion Mezcal Anejo - er lagret i et år. Scorpion Mezcal smager, som alle mezcals, røget og af agave. Lagringen tilføjer en meget lækker smag hvor de fine nuancer af vanilje og ingefær blander sig perfekt med den dybe tobaksagtige røgethed og agavens lette luftige og grønne smag.

Præmier:

  • Double Gold Medl WSWA Tasting Pannel 2010
  • Best Agave Distillate of Show WSWA Tasting Panel 2010
  • Spirit Of The Year 2003, Food and Wine Magazine
  • Gold Medal 95 Points 2008 Beverage Tasting Institute
  • Gold Medal Polished Palate Spirits of Mexico
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Scorpion Mezcal Anejo med skorpion i flasken
Din bedømmelse

No Related Posts

    Vi fandt andre produkter du måske kan lide!